Praktijk

Het team van tandartsenpraktijk Ten Voorde bestaat uit een tandarts-implantoloog, vier preventieassistentes, vier assistentes en twee mondhygiënistes. Allen zijn multidisciplinair opgeleid en kunnen allround mondzorg bieden.

Het unieke van onze praktijk is dat we totale tandheelkunde bieden. De assistentes zijn opgeleid om zowel de algemene tandheelkunde als ook de implantologie en orthodontie te ondersteunen.

Samen met de mondhygiënistes nemen vier preventieassistentes de preventie en gebitsreinigingen voor hun rekening. Tevens is één assistente aangewezen om het praktijkmanagement te coördineren.

Planning en administratie worden verzorgd door de balie-assistentes. Een positieve houding, collegialiteit en loyaliteit zijn uitgangspunten binnen ons team. Daardoor zijn wij in staat om efficiënte en hoogwaardige zorg te bieden.

Gerrit Jan ten Voorde

TANDARTS

“Ik werk al bijna 30 jaar als tandarts en implantoloog en ik doe het nog steeds met veel plezier en enthousiasme. Het zijn de mensen waar ik het voor doe!”

Afspraak maken?

Wilt u langs komen voor een controle of heeft u klachten? Maak dan telefonisch een afspraak tussen 8.00 en 12.00 uur of tussen 13.00 en 16.30 uur. U kunt ons bereiken via 0187 - 60 14 57.

Neem contact op